Knippen voor dames

Bij hair by Simon wordt bij elke klant uitgebreid naar het haar gekeken en geluisterd naar jouw wensen, zo kunnen wij voor jou het perfecte kapsel creëren.

Elk haar behoeft een andere aanpak, waar het ene kapsel prachtig wordt door het haar te snijden zal dit bij een ander niet werken.

Dankzij onze ruime ervaring met allerlei soorten haar, van krul tot stijl en van lang tot kort, kan iedereen bij onze kapsalon in Zutphen terecht.

Bij onze kapsalon besteden wij ook aandacht aan het gedeelte na de kapsalon. We geven tips en tricks en leggen je uit hoe jij je kapsel het beste in model kan brengen en met welke producten; dit zodat het lijkt alsof je elke dag naar de kapper bent geweest en jouw haar altijd perfect in model zit!

Mocht je twijfelen over een nieuwe stijl of weet je eigenlijk helemaal niet wat je precies wil? Geen probleem, onder het genot van een heerlijke kop koffie bekijken wij samen wat er bij je past! Dus wacht niet langer want je bent van harte welkom bij onze kapperszaak in Zutphen.

Klik hier voor de actuele prijslijst

Wij hebben onze prijslijst samengevoegd op 1 webpagina om een duidelijk overzicht te creëren
Pamela lentink

Zeer mooie zaak en Simon is erg vriendelijk en luistert heel goed naar jouw wensen.
Alles gaat in overleg met aan het einde een prachtig resultaat. Ik ben dan ook een zeer tevreden klant en raad Simon bij een ieder aan.

Op deze pagina vindt u alle informatie die u graag wilt weten over de behandelingen. We gaan in de toekomst deze pagina verder uitbreiden met informatie.

Daarnaast werken wij ook aan een afspraak module die in de toekomst ook aan deze pagina zal worden toegevoegd! Heeft u opmerkingen of mist u iets op deze pagina? Stuur ons een berichtje en we zullen het voor u aanpassen.

Binnenkort vind u voor iedere categorie een eigen pagina met tekst en uitleg over de verschillende behandeling en knippen, kleuren, en haar extensions houdt daarvoor de website in de gaten!