Q
Kan beschadigd haar hersteld worden bij Hair by Simon?
AJa dat kan. Hiervoor maken we gebruik van verschillende producten. Zoals, Kaviaar en Plasma. Welke methode we toepassen is echter afhankelijk van je haartype. Dus kom gerust langs voor een gesprek bij onze kapsalon in Zutphen.
Q
Ik heb last van haaruitval, wat kunnen jullie hier aan doen?
AElk mens verliest ongeveer 50 tot 100 haartjes per dag. En dit is normaal. Heb je het idee dat je meer haar verliest? Dat kan! Haarverlies is een probleem dat voorkomt zowel bij mannen als vrouwen. De oorzaken hiervan kunnen heel erg verschillen.
Kapsalon Hair by Simon maakt gebruik van producten die haaruitval helpt te bestrijden.
Een van onze producten is de stem cells shampoo & lotion. Dit is een geconcentreerd product die haaruitval bestrijdt, haargroei stimuleert en haardichtheid vergroot.
Kom gerust langs bij onze kapperszaak in Zutphen voor een advies.
Q
Ik wil meer volume in mijn haar, kan dat?
ADoor middel van de nieuwe vol-up behandeling is het zeker mogelijk. Kijk voor meer informatie bij de vol-up behandeling van Innovatis. Binnenkort meer over de vol-up behandeling. Toch nieuwsgierig, twijfel dan niet om ons te bellen voor meer informatie!
Q
Hoe vaak moet ik mijn haar wassen?
ADoor elke dag je haar te wassen, wordt de beschermlaag steeds dunner. Een dunne beschermlaag kan ervoor zorgen dat jou haar droog en dof wordt.
Bij Hair by Simon adviseren we om het haar 2 keer per week te wassen, en conditioner of leave-in conditioner te gebruiken. Daarnaast kun je ook een haarmasker gebruiken. Bij onze kapsalon in Zutphen krijg je advies over het product dat het best bij jouw haartype past.
Q
Hoe lang blijft de keratine in mijn haar?
AEen keratine behandeling kan van 4 tot 6 maanden effectief zijn. Je haartype, het soort shampoo en conditioner spelen daar een rol in.

Niet het antwoord gevonden waar je naar opzoek was? Vraag het ons!

U kunt gebruik maken van het onderstaande formulier om uw vraag naar ons te versturen.

Wij zullen ons best doen om u zo snel mogelijk te helpen en uw vragen te beantwoorden.